Jamie

(Sequins Sarosh)

Fokker        Casper Knippenborg

Vader         Sequins Schnozzola (Andy)                                     

Moeder      Sequins Sonique (Camden)

Geb.           04 augustus 2015

Naam         Sequins Sarosh roepnaam Jamie

 

voor zijn avonturen klik op

CALLEN-Adventurepage

 

Ja we wilde downsizen voor wat de honden betrof, maar nu Bandit er niet meer is en de andere twee Guinness en Callen niet echt veel zin meer hebben in de hondenshows moest er iets gebeuren. Anja werd er een beetje depressief van, we hebben toen afgesproken dat als ze één jaar gestopt was met het roken dat we dan verder zouden kijken. Ik zag de bui al hangen toen er steeds weer contact was tussen Casper en Anja, vervloekte Facebook. Casper had een nestje met gloedjesnieuwe Goldens, ja en dan kwam er ook nog eens bij dat het nest geboren was op de afscheidsdag van Bandit was het helemaal beklonken.

Anja leefde weer helemaal op, na 8 weken konden we onze Jamie ophalen. Gelukkig hadden we naast ons huis een 'weitje' van ca 4 bij 4 meter, ideaal om de kleine nieuweling voor te stellen aan Guinness en Callen. Beide reageerde gelukkig erg enthousiast en werd hij volledig geaccepteerd.

Zijn naam is Jamie, gewoon Jamie. Ik daar had ik het niet voor te zeggen. Officieel heet onze nieuwe aanwinst ‘Jamie Sequins Sarosh, wat het voor betekenis heeft weten we niet. Jamie is van jongs af aan alleen met Anja op hondenshows gegaan en is zo een standvaste vriendelijke golden geworden, hij is niet graag alleen maar als je hem iets lekkers meeneemt dan is hij het al snel vergeten. Het is wel een mannetjes putter en heeft een grote hekel aan katten en aan honden die een 'attitude' hebben, zeg maar met de borst vooruit of met de neus de hoogte in.

Jamie luistert goed en ondanks dat hij geen cursus gehad heeft houdt hij zich netjes.

Bovenaon

eine terök