Callen

(Sequins Callen)

Fokker     Casper Knippenborg

Vader      Jerrabomberra v.d. Beerse Hoeve (Yerran)                                   

Moeder    Mathilda of the Hellacious (Maud)

Geb.          20 juni 2012

Naam       Sequins Sarkli roepnaam Callen

                    

Enige tijd na het overlijden  van onze derde Golden Orlando (November 2011) begon het Anja toch te kriebelen, waar ik dacht dat we gingen 'downsizen' had Anja andere plannen, zelf schuld zul je zeggen als je hoort dat ik heb aangegeven dat als er nog een pup zou komen deze dit jaar zou moeten komen. Waarom, gewoon omdat ik vind dat ik er anders te oud voor wordt, ik heb geen zin om met drie honden te lopen als ik met pensioen ga (ben). Begrijp me goed, ik kan me geen toekomst zonder honden bedenken, maar één minder vond ik stiekem wel fijn.

Maar ja niet getreurd, Callen is meer dan welkom, alleen al de bezoeken bij onze vriend Caspar was te gek. Als je ziet hoe ongedwongen er wordt omgegaan met de pups en hoe goed ze worden verzorgd, dan weet je genoeg. Maud de moeder is geweldig zorgzaam, alhoewel had ze bij ons laatste bezoek toen de pups 7 weken waren er soms genoeg van en dat kan ik me eerlijk gezegd wel helemaal voorstellen.

Ga er maar aanstaan, 8 pups die aan je tepels zitten te trekken, dat is wel wat veel van het goede. Maar na aandringen van de pups liet Maud ook dit weer met gemak over haar heen komen. We zijn wezen kijken voor een pup voor op de show, Caspar heeft ook nu weer ons met raad en daad bijgestaan, en dat was ook wel nodig want wij smolten bij het aanblik van al dit puppy schoon.

 

Ook nu weer heb ik het vage vermoeden dat een en ander reeds onder elkaar (Caspar en Anja) was afgesproken. Eerlijk gezegd verheug ik mij op de komst van onze nieuwe huisgenoot in het roedel en ben ik benieuwd wat hij zal gaan uitspoken.. Ik hou jullie op de hoogte via mijn eigen 'Adventurepage'.

 

Bovenaon

Bovenaon

eine terök