Guinness

(Sequins Sainfoin Guinnes )

08-05-2020 Wie had het kunnen verwachten, ok je werd twaalf en we hadden al zoiets van, wow wat ben je in een keer oud. Het bijhouden van de jonkies Callen en Jamie ging nog net en met veel moeite. Om je te sparen splitsen wij ons op, Anja nam Callen en Jamie mee en wij tweeŽn tuffelde op ons tempo rustig ons klein rondje, wat waren we blij dat de nieuwe medicijn zichtbaar werkte. Wat een illusie, vanochtend ging je nog met je twee kameraden en met Anja de ochtendwandeling doen, je kwam thuis niets aan de hand, je at en dronk en toen ineens, je was niet meer jezelf, niet meer onze vertrouwde Guinness. Je keek apathisch uit je ogen, je kon niet gaan liggen, bij het ademen maakte je rare geluiden, ik dacht nog er zal iets verkeerds zitten.

Toch voor aller zekerheid Bert onze DA gebeld, je zou zijn eerst patiŽnt worden. Bert onderzocht je en gaf aan dat er iets mis was, je was niet de Guinness die hij kon, die altijd een koekje ging bedelen hoe ziek je ook was. Jij was die hond die zonder vrees naar Bert ging, je wist hij maakt me beter, maar helaas vandaag zou het anders zijn, klote anderhalve meter regel, Bert schatte het juist in en zei pak hem nog maar even vast, er was geen polsslag te voelen en je was helemaal buitenadem, staan ging met veel moeite en dan nog trilde je gehele achterkant. Het hart was op !! Schat we hebben je moeten laten gaan, het zou egoÔstisch zijn om je mee naar huis te nemen, de tranen vloeide rijkelijk en zullen nog lang vloeien. Je keek ons aan en ik beeldde het me niet in, Anja zag het gelukkig ook, je lachte naar ons, nog een laatste keer. We legde je neer en het was zo gedaan, je was zo snel weg, weg van ons en weg van jouw maatjes. Gelukkig ga je naar de andere maatjes die je al voor zijn gegaan. Want als er een hondenhemel bestaat, dan wordt je met open armen ontvangen. Kerel wat ben ik blij je gekend te hebben. Guinnepie tot ziens..

Fokker         Casper Knippenborg

Vader           Artic Light du Pays de Boheme (Pierre)                                     

Moeder        Little Violet's us Starlet

Geb.             24 april 2008

Naam          Sequins Sainfoin (actie) roepnaam Guinness

                    

Ene hele tijd was het rustig, maar ik wist dat Anja toch stiekem aan het kijken was na (weer) een derde Golden, maar ze wist ook hoe ik erover dacht en hield zich stil. Steeds als ze naar een show was geweest zat ze vol verhalen welke Goldens in haar ogen mooi waren.

Op een gegeven moment heb ik dan besloten om toch weer overstag te gaan, tenslotte als we nu nog een pup pakken en hij wordt ca 14 jaar dan ben ik ca zestig  en dan als we nog gezond zijn willen we wie wat doen. Dus nu was het in mijn ogen de juiste tijd om weer een derde Golden te nemen, en ondanks dat ze er niet mee bezig was (zegt ze) wist ze meteen van welke combinatie ze een pup wilde.

Dit keer gooide we het over een hele ander boeg, Anja ging op zoek en sprak hier en daar wat mensen, op een gegeven moment kwam ze uit bij Casper Knippenborg, Casper heeft Landseers en Goldens en na het bekijken van zijn website moest ik inderdaad toegeven dat het mooie honden waren.

 

Nu was Casper al geen onbekende en komen we hem geregeld tegen op de een of andere show en zo werd dan ook het contact uitgebreid, en inderdaad Casper ging fokken met de combinatie die Anja op het oog had.

Bovenaon

20-06-2008 27-06-2008 09-07-2008
24-07-2008 07-09-2008 16-10-2008
De laatste keer dat Anja hem optilt (denk ik) het ging niet zonder slag of stoot, maar het resultaat mag er wezen. 21-03-2009 Wat een hoofd, een mooie impressie (Guinness). 34 KG....(ook Guinness).
Fotoalbum Guinness 1 (pup)
Fotoalbum Guinness 2
Fotoalbum 3 (Guinness in het Berenbos te Rhenen

eine terŲk