Guinness

(Sequins Sainfoin Guinnes )

 

Voor meer foto's van Guinness klik op de foto en voor al zijn avonturen klik op de link

GUINNESS ADVENTURES PAGE..

Fokker         Casper Knippenborg

Vader           Artic Light du Pays de Boheme (Pierre)                                     

Moeder        Little Violet's us Starlet

Geb.             24 april 2008

Naam          Sequins Sainfoin (actie) roepnaam Guinness

                    

Ene hele tijd was het rustig, maar ik wist dat Anja toch stiekem aan het kijken was na (weer) een derde Golden, maar ze wist ook hoe ik erover dacht en hield zich stil. Steeds als ze naar een show was geweest zat ze vol verhalen welke Goldens in haar ogen mooi waren.

Op een gegeven moment heb ik dan besloten om toch weer overstag te gaan, tenslotte als we nu nog een pup pakken en hij wordt ca 14 jaar dan ben ik ca zestig  en dan als we nog gezond zijn willen we wie wat doen. Dus nu was het in mijn ogen de juiste tijd om weer een derde Golden te nemen, en ondanks dat ze er niet mee bezig was (zegt ze) wist ze meteen van welke combinatie ze een pup wilde.

Dit keer gooide we het over een hele ander boeg, Anja ging op zoek en sprak hier en daar wat mensen, op een gegeven moment kwam ze uit bij Casper Knippenborg, Casper heeft Landseers en Goldens en na het bekijken van zijn website moest ik inderdaad toegeven dat het mooie honden waren.

 

Nu was Casper al geen onbekende en komen we hem geregeld tegen op de een of andere show en zo werd dan ook het contact uitgebreid, en inderdaad Casper ging fokken met de combinatie die Anja op het oog had.

Bovenaon

20-06-2008 27-06-2008 09-07-2008
24-07-2008 07-09-2008 16-10-2008
De laatste keer dat Anja hem optilt (denk ik) het ging niet zonder slag of stoot, maar het resultaat mag er wezen. 21-03-2009 Wat een hoofd, een mooie impressie (Guinness). 34 KG....(ook Guinness).
Fotoalbum Guinness 1 (pup)
Fotoalbum Guinness 2
Fotoalbum 3 (Guinness in het Berenbos te Rhenen

eine terök