Us Reize

(onze reizen)

Spreekt voor zich, hier komen onze reizen te staan, dit jaar (2021) zijn we weer eens eropuit getrokken, drie dagen naar de kust (Noordwijk). Door CORONA zijn we de afgelopen jaren nergens meer geweest en we vonden dat het weer eens tijd was. Natuurlijk houden we ons aan de regels en als het voor of door een of ander niet meer ging waren we zo thuis. Anja, de jongens en ik durfde de uitdaging aan te gaan.

Anja had een hotel geboekt waar we al eens eerder geweest waren, Hotel Heeren (met dubbele e) van Noordwijk, dit hotel ligt bijna aan de boulevard en aan het strand. Het hotel zelf had een dependance, Anja had deze geboekt omdat ze groter waren en omdat we dan alleen zaten, dus niet in het hotel zelf. Voordeel hiervan is dat we niemand tegenkomen.

Het avondeten konden we op de hotelkamer nuttigen, alleen voor het ontbijt gingen we naar het hotel, we waren er steeds als eerste en het buffet was uitgebreid en heerlijk. Zowel Jamie alsook Callen gingen mee op reis.

Maar lees dat maar in het verhaal van Jamie en Guinness.

Jamie dacht er het zijne van:

Na jaren werden de koffers weer gepakt, het vrouwtje en baasje deden zenuwachtig en dat sloeg natuurlijk ook op Callen, ik vond het eerlijk gezegd ook wel een beetje spannend. We gingen met het vrouwtje lopen en bij terugkomst stond de auto op straat, nog even wat drinken en we mochten de auto in. We hadden veel ruimte, maar dat moet ook wel met Callen, dat opgewond standje.

Het duurde eventjes maar eindelijk had hij zijn plekje gevonden en lag rustig, ik pas me aan en pakte wel de overgebleven ruimte. Af en toe kregen we wat broodjes toegestopt wat het vrouwtje en het baasje bij zich hadden.

We zijn maar een keer moeten stoppen voor het vrouwtje, ze heeft het niet zo gemakkelijk als wij, voor het plassen moet zei naar een gebouw gaan. Steevast komt ze dan terug met een beker koffie, (waarschijnlijk om het vocht tekort weer aan te vullen).

Na een redelijke rit (baasje zei iets meer dan twee uur) stopte we op een parkeerplaats, een man kwam met een apparaat aan de autoraam en het baasje legde er een plat stuk plastic erop, de meneer zei dank u en vertrok. Het baasje mopperde dat 7,50 wel erg veel was om alleen te parkeren. Vrouwtje maakte even gebruik van de gratis WC en dat was inclusief het parkeren.

Bij het verlaten van de auto waren we natuurlijk ietsjes enthousiast en rende we samen de parkeerplaats rond, eventjes maar want het vrouwtje stond al klaar met de riemen.

We gingen met ons vieren lekker wandelen, er stonden rare gebouwen met uitsteeksels, Callen de wijsneus zei dat het windmolens waren. Thuis stond er ook een in de buurt, zei ie. Dat zal wel, ik had het nog nooit gezien. We liepen lekker op het zogenaamde voetpad met rechts en links water, het rook zalig. Helaas mochten we er niet in. Maar zouden we later wel inhalen.

Overzicht Kinderdijk

We hebben lekker gelopen en toen we terugkwamen bij de auto kregen we nog water en een stuk broodje. Hup de auto in en op weg naar het einddoel. Een klein uurtje later waren we er dan, eindelijk de geur was zeer bekend, het was een beetje zoutig. De zee, supersjiek, wanneer gaan we ! Het water loopt me uit mijn mond, maar we of betere gezegd de baasjes moeten eerste de auto leegmaken en er was best veel, de baasjes hadden veel dekens van ons meegenomen zodat we lekker konden slapen, ik zei nog doe geen moeite want we liggen toch bij jullie, maar dat was aan dovenmansoren gericht. Maar dat merken ze zelf wel. De rest van het verhaal kunnen jullie lezen op de CALLEN-Adventurepage

Wilhelminaboulevard Noordwijk

Eerste dag op het strand van Noordwijk

Aonvaank